Faktor-faktor yang mempengaruhi pemilihan aliran teknik dan vokasional di kalangan pelajar kaum cina : satu tinjauan di sekolah akademik di daerah skudai - 405825 Foong, Mang Kit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001