Pembangunan setinggan Dusun Nyior, Seremban; Ukur kadestra di Sarawak : satu tinjauan; Kesan pindaan akta hakmilik strata terhadap masalah perbadanan pengurusan; Peta lokasi untuk kanak-kanak; Sistem pengukuran automatik menggunakan goemap; Portable computer "Epson HX-20"as a data recorder computer for engineering surveying works; 'Instrument approach chart' (Aeronautical chart) ; pengenalan dan kegunaannya di Malaysia; Pembentukan model digital dalam fotogrametri senibina [mikrofilem] - Abdul Kadir Mentarang; Zalina Abdul Wahid; Wan Abd. Latif Wan Hussin; Abdul Sukor Mahat; Abdullah Othman; Abu Hamid Selamat; Adib Azhari Daud; Ahmad Rodzi Mahmud (Kuala Lumpur : UTM, 1986)
Kertas projek (Diploma Perancang Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 1986