Gaya asuhan ibubapa dengan konsep kendiri remaja - 405932 Kavitah Balan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001