Pola menggunakan perkhidmatan luar bandar : kajian kes : Bandar Rengit, Batu Pahat - 291059 Razila Abdul Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000