Mereka bentuk dan membangunkan satu laman web untuk kegunaan Persatuan Pendidikan Malaysia - 406181 Kuang, Tiek Ming (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001