Kajian keperluan dan kesesuaian perumahan teres kos rendah di Kampong Pandan Tengah, Kuala Lumpur ; Kajian kemungkinan penggunaan kawasan bekas lombong untuk tujuan rekreasi. Kes kajian : Kg Desa Pahlawan, Jalan Ampang Hilir, Kuala Lumpur ; Perancangan tanah perkuburan di kawasan perbandaran : kajian kes Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur ; Rekabentuk senitaman untuk keselamatan taman permainan kanak-kanak pra sekolah 1-6 tahun ; Rancangan pembaikan Kampung Kedai Buluh, Kuala Trengganu ; Tatatur maktab Perguruan Kuantan, Semambu ; Perancangan taman permainan kanak-kanak di perumahan Taman Berkeley, Kelang ; Perancangan taman bandar di bandar satelit Senawang - Azahan Mahmood; Hasmawati Mahmood; Johari Taharim; Mohd. Zulkifli Ismail; Noor Hada Mohd Dahalan; Noridah Aman; Salmiah Hashim; Sivapalan, S. (Kuala Lumpur : UTM, 1983)
Kertas projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1983