Persepsi pelajar terhadap keberkesanan perkara asas fardu ain (PAFA) dalam membantu meningkatkan kefahaman ibadah solat : satu kajian ke atas pelajar tingkatan 4 Sekolah Menengah Kebangsaan Jerantut, Pahang - 406539 Mohd. Akbarudin Othman; Abd. Jalil Borham, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001