Kajian potensi kepelbagaian ekonomi FELDA : kajian kes : FELDA Tenggaroh 2, Mersing, Johor - 292451 Imran Sukeri (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001