Menilai keberkesanan program latihan pemandu pelancong orang asli : kajian kes : Kg. Peta, Taman Negara Endau-Rompin - 292768 Normelati Abdul Hamid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001