Kesan internet terhadap pelajar-pelajar sekolah menengah di Bandaraya Johor Bahru - 211736 Mohd. Yusof Ismail; Azizi Yahaya; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001