Komitmen pekerja dan pihak pengurusan dalam pelaksanaan sistem keselamatan dan kesihatan di bahagian pengeluaran : satu kajian di syarikat A - 294448 Rashidah Mahmmud; Salmiah Mohamad Amin, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007