Faktor-faktor yang mempengaruhi kepuasan pelanggan dan strategi pemasaran bagi peruncitan petroleum di Kedai Mesra Petronas, Jalan Kempas Lama, Johor - 295136 Suhaila Taat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007