Penglibatan remaja dalam perlumbaan haram motosikal di daerah Pontian - 407362 Shahrizan Ab Rahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001