Tinjauan terhadap simptom-simptom psikologi tekanan mental di kalangan mahasiswa tahun akhir Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia - 407391 Tong, Yin Yung; Jamaludin Ramli, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001