Penerapan nilai murni yang dilaksanakan dalam proses pengajaran oleh guru program khas pensiswazahan guru (PKPG) - 407491 Syed Jaafar Syed Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001