Kajian terhadap kebolehsanaan sistem telekerja di kalangan staf sokongan di fakulti-fakulti di Universiti Teknologi Malaysia - 295810 Nur Huda Saim; Md. Razib Arshad, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007