Faktor-faktor yang mempengaruhi pilihan kerjaya anak-anak peniaga cina di sekitar kawasan Bandar Segamat - 407585 Wong, Ay Jy; Widad Othman; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001