Mengkaji permasalahan yang dihadapi oleh guru-guru kemahiran hidup pilihan pertanian dalam melaksanakan pengajaran amali bagi mata pelajaran tersebut - Wan Mohd. Khairul Wan Isa; Aziz Nordin, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001