Hubungan latar belakang akademik dalam mata pelajaran matematik dan sains (PMR dan SPM) dengan pencapaian pelajar kejuruteraan elektrik di UTM - 407994 Noor Azizah Mat Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001