Pensimulasian dan permodelan rangkaian setempat (LAN) menggunakan COMNET 111 di Akademi Tentera Malaysia (ATMA) - 265818 Azhar Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2001