Kajian terhadap proses pembangunan projek sistem pengagihan gas asli di Semenanjung Malaysia - 408278 Hafizal Mohamad Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2001