Pengurusan sisa pejal / kajian kes : Pembuangan secara haram di kawasan Skudai - 272812 Fong, Wee Sen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Awam (Pengurusan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001