Kajian makmal ke atas kesan ketebalan terhadap kadar penyejukan lapisan campuran bitumen panas [microfilm] - Bavani Rengarajoo (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006