Pengawasan dan kawalan air di Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA) : alator Pelubang - 409893 Chua, Lee Hwa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001