Analisis struktur kekuda 2-dimensi dengan pendekatan kaedah kekukuhan menggunakan perisian fortran - 410074 Ismanudin Iberahim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001