Penentuan isipadu tanah dengan bantuan komputer di tapak bina - 228134 Fu, Swee Kang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001