Kesan bahan tambah dalam asid lumpur pada proses pengasidan matriks batu pasir; Baki berlilin sulfur rendah (LSWR) sebagai bahanapi; Kerosakan formasi oleh bendalir penggerudian; Projek gas berkitar [mikrofilem] - Wan Mohd. Aliman Wan Ariffin; Abdul Thani Sulai; Mohd. Junaida Hoodi; Rosli Abdul Wahid (Kuala Lumpur : UTM, 1988)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Petroleum) _ Universiti Teknologi Malaysia, 1988