Sifat mekanikal konkrit terubahsuai berpolimer - 326469 Johan Saleimi Kamin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001