Penilaian kesan retakan ke atas kekuatan sambungan T kimpal kambi disebabkan momen - 411443 Lew, Sze Sean (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001