EPOS (Electronic Point of Sales) : faedah dan masalah berdasarkan pengalaman pekerja - Adaviah Mas'od (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Pemasaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007