Masalah ketahanlasakan konkrit di sekitar kawasan Lembah Klang (Shah Alam dan Klang) Selangor Darul Ehsan - 264458 Md. Fadzilah Yunus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001