Pembinaan model untuk kegunaan kajian gempa bumi (seismograf) - 412220 Mohd. Faizal Mohd. Alwi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001