Ciri-ciri pH air bagi estuari Sungai Pulai, Johor - 412255 Mohd. Khaithir Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001