Sifat-sifat konkrit bertetulang gentian - 250201 Mohd. Rasidi Mohamad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001