Kajian ke atas faktor-faktor kegagalan individu membayar balik pinjaman di bank perdagangan Malaysia - 306113 Lim, Ai Ling; Suresh Ramakrishnan; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007