Faktor-faktor motivasi yang mempengaruhi kecemerlangan akademik pelajar IPTA : kajian kes terhadap pelajar Kejuruteraan Elektrik Universiti Teknologi Malaysia - 306071 Amirrul Salleh; Lokman Ali, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Pengurusan - Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007