Penentuan kadar sejatan di kawasan tadahan Sungai Langat, Selangor - 193606 Mohd. Zamani Harun (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001