Tadahan air hujan untuk kegunaan domestik - 428029 Mohd. Zawawi Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001