Kelakunan bangunan rendah terhadap gempa bumi - 412441 Mohd. Zamrie Mohd. Latebi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001