FRP (Fiber Reinforced Plastic/Gentian Tetulang Plastik) - 412504 Mohd. Radzi Adam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001