Mengesan kebocoran paip menerusi persamaan tenaga - 412569 Mushaliza Mustar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001