Kajian banjir kilat di Ulu Tiram - 412690 Mohamad Yusri Mohamad Alias (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001