Penilaian pencapaian sektor perniagaan melalui pemakaian rancangan pemajuan bagi meningkatkan ekonomi tempatan dikawasan Majlis Perbandaran Johor Bahru Tengah - 306983 Mazillah Azleen Mat Nor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Perancangan Bandar dan Wilayah) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001