Kejuruteraan nilai di dalam industri pembinaan Malaysia - 413243 Ong, Chin Khen (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001