Membina dan memeriksa teknik memodel dan analisis struktur 'space frame' menggunakan kaedah unit finit - 428772 Badaruddin Jamal (Kuala Lumpur : Universiti Teknologi Malaysia, 1987)
Tesis (Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Jentera) - Universiti Teknologi Malaysia, 1987