Pengurusan kualiti sumber air di loji rawatan air Sri Gading, SAJH Sdn. Bhd. - 276211 Rahmat Rashib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001