Analisa perkembangan industri binaan di Malaysia - 175155 Puen, Thiam Seang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001