Pembentukan pengkalan data pasang surut bagi estuari Sungai Pulai Johor - 413607 Mohd. Noor Naina Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001