Tahap hingar lalu lintas taman rekreasi di kawasan bandar - 413755 Nor Shaniza Sharif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001