Kajian banjir kilat di Taman Mutiara Rini - 414040 Siti Aishah Mohamad Faroji (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001